Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" (rechtsboven op het scherm) en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan (linksonder op het scherm).

Volg de stappen van het registratieformulier:

Controleer of de juiste bibliotheek is ingevuld, klik "volgende".

Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je bibliotheekkaart bij de hand en vul de velden bibliotheekkaartnummer en paswoord in. Je vindt je biblotheekkaartnummer terug op je bibliotheekkaart, onder de barcode. Geeft dit nummer in, inclusief de voorafgaande nullen. Je paswoord is je familienaam (in één woord, zonder spaties). Dit paswoord wordt aangemaakt bij je inschrijving in de bib.
Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!

Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”. Je krijgt ook nog een bevestigingsmail.