DVD Anglais

Thor

Kenneth Branagh (directeur), Stan Lee (antécédent bibliographique), Larry Lieber (antécédent bibliographique)

Thor

Kenneth Branagh (directeur), Stan Lee (antécédent bibliographique), Larry Lieber (antécédent bibliographique)
Titre
Thor
Directeur
Kenneth Branagh 1960-
Antécédent bibliographique
Stan Lee 1922-2018 Larry Lieber Jack Kirby
Compositeur
Patrick Doyle 1953-
Acteur
Chris Hemsworth 1983- Natalie Portman Anthony Hopkins 1937-
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount Pictures, 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2011
Durée
ca. 110 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans Naar de strips van Stan Lee, Larry Lieber en Jack Kirby
EAN
8714865506967 8717418422714 8717418533496