Serie waarin tientallen jaren de levens gevolgd worden van Jack en Rebecca Pearson en van andere personen die op allerlei manieren met elkaar te maken blijken te hebben.
Taal
Engels
Uitgever
Twentieth Century Fox Home Entertainment, © 2019
5 dvd-video's
Speelduur
ca. 13 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans en andere talen Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden en andere talen
EAN
8712626055310

Besprekingen

Seizoen 3 van een Amerikaanse dramaserie* van Dan Fogelman met een ensemblecast waarin onder meer Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown en Chrissy Metz. De serie volgt ruim dertig jaar lang de wederwaardigheden van Jack Pearson (Ventimiglia) en drie andere personen die op dezelfde dag geboren zijn. Het verhaal springt heen en weer in de tijd tussen 1980, de jaren 1990 en 2016-2019. Elk personage heeft zijn eigen problemen en in de loop van het verhaal blijkt dat ze meer gemeen hebben dan alleen hun verjaardag. In de VS is de serie een groot succes. Anke Meijer (NRC Handelsblad 4-4-'17) schrijft dat de serie de kijkers iedere week een 'emotionele catharsis' biedt. Bregtje Schudel (delagarde.nl) vindt dat de serie de kijker ontroert met echte emoties: ‘herkenbare, alledaagse situaties die ons allemaal kunnen overkomen, zoals ziekte en verslaving, frustraties op het werk, jaloezie en berouw. (…) Fogelman en de sympathieke cast brengen het allemaal met veel liefde en humor. (…)…Lees verder

Over Milo Ventimiglia

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Toglenn

Milo Anthony Ventimiglia (8 juli 1977, Orange County, Californië) is een Amerikaans acteur die o.a. bekend is door zijn rollen als Jack Pearson in de televisieserie This Is Us, Jess Mariano in Gilmore Girls en Peter Petrelli in Heroes.

Ventimiglia acteerde ook in de televisieseries The Fresh Prince of Bel-Air, CSI: Crime Scene Investigation, Sabrina, the Teenage Witch, Boston Public en The Bedford Diaries. Daarnaast speelde hij het vriendje in de clip van het liedje "Big girls don't cry" van Fergie. In 2022 kreeg hij een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Ventimiglia had tot 2006 3,5 jaar een relatie met Gilmore Girls-actrice Alexis Bledel. Vanaf december 2007 had hij een relatie met Heroes-actrice Hayden Panettiere, maar het koppel ging in februari 2009 uit elkaar.

Filmografie


Lees verder op Wikipedia