Dvd

K3's clip parade

K3 (uitvoerder)
+1
K3's clip parade
×
K3's clip parade K3's clip parade

K3's clip parade

Genre:
Titel
K3's clip parade
Uitvoerder
K3
Uitgever
Sony/BMG, 2007
1 dvd-video
EAN
0886970180399
CDR
JKD4446

Besprekingen

Het bekende Belgische trio K3 brengt een nieuwe dvd uit met hierop veertien videoclips van bekende nummers. De dvd bevat: Toveren, Feest, Papapa, Verliefd, Tele-Romeo, Mama's en Papa's, Je hebt een vriend, Oma's aan de top, Alle kleuren, Yippee yippee, Hippie shake, Heyah Mama, I love you baby en Op elkaar. Leuk voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. Actief sinds 1998, de naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM.

Geschiedenis

1997: Mascara

Niels William bracht een aantal zangeressen samen en had eerst de intentie om een soort Vlaamse Spice Girls te vormen. Na een paar r…Lees verder op Wikipedia