Dvd
Nederlands

K3 en het toverhart : 10 jaar

K3 (uitvoerder)
+1
K3 en het toverhart : 10 jaar
×
K3 en het toverhart : 10 jaar K3 en het toverhart : 10 jaar

K3 en het toverhart : 10 jaar

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Verjaardagsshow van K3
Toon meer
Bevat
Bevat : Ouverture. Meezingmedley(Alle kleuren, De 3 biggetjes, Toveren). Oya lélé. Kusjesdag. De revolutie. Trouwenmedley (Verliefd, Prinses, Trouwen, I love you bazby, Dokter dokter). Leonardo. Kuma hé. Familiemedley (Mama's en papa's, Papapa, Je mama ziet je graag, Oma's aan de top). Ya ya yippee. Heyah mama
Titel
K3 en het toverhart : 10 jaar
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2008
1 dvd-video
Speelduur
ca. 80 min.
EAN
5414233904717
CDR
JKD5443

Besprekingen

Al tien jaar bestaat het bekende Belgische meidentrio. Om dit jubileum te vieren trokken ze met de theatershow 'K3 en het toverhart' door het land. Op deze dvd staat de show die op 7 juni 2008 in Indoor Sportcentrum Eindhoven opgevoerd is. Karen, Kristel en Kathleen brengen hun allergrootste hits ten gehoren, ondersteund door een showballet. Daardoorheen speelt het verhaal van het toverhart. Met o.a. de nummers: Oya lélé, Kusjesdag, de revolutie, Leonard en Kuma hé. Leuk voor alle K3-fans.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. Actief sinds 1998, de naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM.

Geschiedenis

1997: Mascara

Niels William bracht een aantal zangeressen samen en had eerst de intentie om een soort Vlaamse Spice Girls te vormen. Na een paar r…Lees verder op Wikipedia