Boek
Nederlands

Wormen

+1
Wormen
×
Wormen Wormen
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Na een regenbui zie je soms een regenworm over de grond kruipen. Maar er zijn er veel meer die je niet ziet. Er kruipen duizenden wormen onder de grond. Het gewicht van de wormen onder het gras is vaak groter dan de koeien in diezelfde wei! Wormen zijn bijzondere dieren. Alleen al dat ze zonder poten kunnen graven. En wist je dat elke regenworm man en vrouw tegelijk is?
Onderwerp
Wormen
Titel
Wormen
Auteur
Geert-Jan Roebers
Taal
Nederlands
Uitgever
Etten-Leur: Schoolsupport, © 2022
31 p. : ill.
ISBN
9789086648030 (hardback)

Over Geert-Jan Roebers

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Renate Reitler Fotografie

Geert-Jan Roebers (Oostkapelle, 29 mei 1961) is een Nederlands bioloog, columnist en schrijver.

Biografie

Jeugd en opleiding

Roebers werd geboren in het Zeeuwse Oostkapelle en groeide op in Middelburg. Hij volgde daar het gymnasium aan de Stedelijke Scholengemeenschap. Hierna studeerde hij biologie aan de Universiteit Utrecht.

Loopbaan

Roebers ging in 1988 aan de slag bij het Wereld Natuur Fonds. Hij werkte daar als educatief bioloog en voorlichter. Hierna begon hij zijn eigen bureau voor redactie en communicatie en werkte daarnaast ook als eindredacteur van onder andere de tv-programma's Nieuws? Uit de natuur!, De Buitendienst en Studio Snugger. Ook houdt hij zich veel bezig met het uitsterven van bepaalde plant- en diersoorten. Later begon hij ook als schrijver. Hij debuteerde in 2006 met zijn boek Kraaienbende…Lees verder op Wikipedia