Boek
Nederlands

Zes seconden: de laatste afrekening

+1
Zes seconden: de laatste afrekening
×
Zes seconden: de laatste afrekening Zes seconden: de laatste afrekening

Zes seconden: de laatste afrekening

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Het is een jaar nadat de illegale feesten in Westerveen werden gehouden. Tess, Nina, Lars en Jordy kennen alleen de wilde verhalen over de Afrekening, omdat ze nog te jong waren voor een uitnodiging. Wanneer ze horen dat er aan de rand van het dorp een voormalige gevangenis op de lijst voor de sloop staat, besluiten ze eenmalig het Feest nieuw leven in te blazen. Maar dan komt de originele organis
Titel
Zes seconden: de laatste afrekening
Auteur
Daniëlle Bakhuis
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Ploegsma, 2022
191 p.
ISBN
9789021683409 (paperback)

Over Daniëlle Bakhuis

Roelofje Daniëlle Bakhuis (Almelo, 10 augustus 1982) is een Nederlandse schrijfster van kinderboeken. Daarnaast is ze redacteur voor het Amerikaanse tienerblad CosmoGirl!, Nickelodeon en Cosmopolitan.

Bibliografie

  • Love & leed (2008)
  • Verliefd van 2 kanten (2009)
  • Verliefd... en nu? (2010)
  • Wraak (2011)
  • Hou me vast (2012)
  • Wat als... (2013)
  • Zes seconden (2014)
  • De eliminatie (2017)
  • De executie (2019)
  • Clownsnacht (2019)
  • Het huis zonder einde (2020)
  • De laatste uren van Josephine Donkers (2021)

Externe links

  • Officiële website van Daniëlle Bakhuis
  • Virtual International Authority File (VIAF): 285033120
Lees verder op Wikipedia