In het leven van Sookie Stackhouse is er maar één vampier voor wie ze werkelijk iets voelt: Bill Compton. Maar de laatste tijd is hij vaak afwezig letterlijk afwezig. De sexy en sinistere vampier Eric denkt echter te weten waar hij uithangt, en voor Sookie het goed en wel beseft, is ze in Jackson, Mississippi. Daar krijgt ze te maken met de vampier-elite, de bezoekers van Club Dood. Als Sookie ha
Titel
Club dood
Auteur
Charlaine Harris
Vertaler
Marion Drolsbach Emmy Van Beest
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2011
ISBN
9789024539345
CloudLibrary
3hwvm89

Over Charlaine Harris

Charlaine Harris (Tunica, 25 november 1951) is een auteur van thrillers. Ze groeide op in de delta van de Mississippi. Oorspronkelijk schreef ze vooral gedichten: over geesten en nadien over tienerangsten. Toen ze naar Rhodes College in Memphis (Tennessee) ging, schreef ze toneelstukken. Enkele jaren later begon ze boeken te schrijven in het zogenaamde urban fantasy-genre.

Ze schreef twee series: Sookie Stackhouse (verfilmd als de HBO-serie True Blood) en Harper Connelly.

Bibliografie

Aurora Teagarden

  • Real Murders (1990)
  • A Bone to Pick (1992)
  • Three Bedrooms, One Corpse (1994)
  • The Julius House (1995)
  • Dead Over Heals (1996)
  • A Fool and His Honey (1999)
  • Last Scene Alive (2002)
  • Poppy Done to Death (2003)
  • All The Little Liars<…Lees verder op Wikipedia

Suggesties