Clarke en haar team staan op de planeet Sanctum voor grote vraagstukken terwijl ze proberen te ontdekken wat de Anomaly is en wat er met Octavia en Bellamy gebeurd is. Vanaf ca. 16 jaar.
Extra onderwerp
2020
Titel
The 100. Season 7
Acteur
Bob Morley Eliza Taylor Marie Avgeropoulos
Taal
Engels
Parallelle titel
The hundred
Uitgever
Warner Home Video, © 2021
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2020
Speelduur
16 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Duits, Italiaans, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans Ondertiteling voor slechthorenden: Engels, Duits, Italiaans
EAN
5051888254813

Besprekingen

Zevende en laatste seizoen (2020, 16 afleveringen) van de Amerikaanse sf-serie van Jason Rothenberg, gebaseerd op boeken van Kass Morgan. Na de Catastrofe is er geen leven meer mogelijk op aarde. Een aantal overlevenden verblijft in ruimteschepen, als tijdelijke oplossing. De Raad stuurt daarom honderd jeugddelinquenten weg om uit te vinden of er weer leven mogelijk is op aarde. Clarke Griffin (Eliza Taylor) en Bellamy Blake (Bob Morley) beschikken over leiderskwaliteiten en doen er alles aan om de jongeren te redden. In seizoen 6 is een groep jongeren na 125 jaar in cryoslaap aangekomen bij een nieuwe planeet, die bewoond wordt door een vredelievend volk, dat hun wereld ‘Sanctum’ noemt. Dit seizoen eindigde met de vernietiging van Sanctum en een grote cliffhanger. Nu moet Clarke de dood van haar moeder verwerken. Zij en haar team staan voor grote vraagstukken terwijl ze proberen te ontdekken wat de Anomaly is en wat er met Octavia en Bellamy gebeurd is. Vanaf ca. 16 jaar.

Over Bob Morley

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Robert Alfred Morley (Kyneton, 20 december 1984) is een Australische acteur.

Filmografie

Privé

Robert Alfred (Bob) Morley is een Australische regisseur en acteur. Hij is woonachtig in Australië.

Hij werd bekend als acteur met zijn rol "Bellamy Blake" in de Amerikaanse hitserie The 100, die startte in 2014, en zeven seizoenen later, in 2020, eindigt.

In juni 2019 werd door middel van een tweet bekend dat Bob Morley een maand eerder is getrouwd met actrice Eliza Taylor op Hawaii. Het was groot nieuws onder de fans van de serie The 100 die vooral zeer aangenaam verrast waren dat de twee hoofdrolspelers een relatie buiten de serie hadden.

Referenties

Lees verder op Wikipedia