Boek
Nederlands

Solidariteit is een mooie deugd en een morele plicht. Andersom is het crimineel om misbruik te maken van andermans goedheid. Dit boek hoort dan ook thuis in het misdaadgenre. Het fileert de decennialange miljardendiefstal van het noorden richting het zuiden van het land, die vergoelijkend ‘transfer’ wordt genoemd.

Hoeveel bedragen de transfers precies?
Hoe ontstaan ze en hoe worden z

Titel
Bodemloos
Auteur
Barbara Pas Lode Vereeck
Taal
Nederlands
Uitgever
Grimbergen: Doorbraak, 2022
238 p.
ISBN
9789493306196 (paperback)

Over Barbara Pas

CC BY 2.0 - Foto van/door Vlaams Belang (see Flickr link)

Barbara Pas (Temse, 1 maart 1981) is een Belgisch politica die actief is namens de partij het Vlaams Belang.

Levensloop

Na de studie Latijn-wiskunde in de humaniora van het Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie in Sint-Niklaas behaalde Barbara Pas het diploma van handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2004.

Van thuis uit Vlaamsgezind nam ze al op jonge leeftijd deel aan de IJzerbedevaart en het Vlaams Nationaal Zangfeest. Tijdens haar studententijd in Leuven engageerde ze zich politiek en was ze actief bij het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond. Onmiddellijk na het behalen van haar diploma werd Barbara Pas medewerkster van de Kamerfractie van het Vlaams Belang, wat ze bleef tot in 2007.

In juni 2007 werd ze voor de Kieskring Oost-Vlaanderen verkozen tot lid van de Kamer van volksvertegenwoordigers voor het Vlaams Belang, een functie die ze nog steeds uitoefent. Bij de verkiezingen van 2014 en 2019 was …Lees verder op Wikipedia