Boek
Nederlands

Liver rescue : antwoorden op eczeem, psoriasis, diabetes, streptokokken, acne, jicht, opgeblazen gevoel, galstenen,...

+1
Liver rescue : antwoorden op eczeem, psoriasis, diabetes, streptokokken, acne, jicht, opgeblazen gevoel, galstenen,...
×
Liver rescue : antwoorden op eczeem, psoriasis, diabetes, streptokokken, acne, jicht, opgeblazen gevoel, galstenen,... Liver rescue : antwoorden op eczeem, psoriasis, diabetes, streptokokken, acne, jicht, opgeblazen gevoel, galstenen,...

Liver rescue : antwoorden op eczeem, psoriasis, diabetes, streptokokken, acne, jicht, opgeblazen gevoel, galstenen,...

In de reeks:
Overzicht van alternatieve therapieën voor ziektes en aandoeningen die samenhangen met de lever.
Titel
Liver rescue : antwoorden op eczeem, psoriasis, diabetes, streptokokken, acne, jicht, opgeblazen gevoel, galstenen, bijnierstress, vermoeidheid, leververvetting, gewichtsproblemen, SIBO & auto-immuunziekte
Auteur
Anthony William
Redacteur
Petra Versteegh-Vendelmans
Taal
Nederlands
Oorspr. titel
Liver rescue
Uitgever
[Den Dolder]: Succesboeken.nl, 2022
XXXI, 504 p. : ill.
ISBN
9789492665331

Besprekingen

De auteur kwam op de wereld met het vermogen om 'te communiceren met de Spirit van Compassie'. Deze geeft hem inzicht in gezondheid en daaruit voorkomende adviezen. Hij is gespeend van iedere kennis van geneeskunde, maar 'leest' de aandoeningen van mensen en vertelt hoe zij weer gezond kunnen worden. Dit is zijn vierde in het Nederlands vertaalde boek. Na 'Medical medium' (2016), een diëtenboek en een boek over alles van de schildklier nu hetzelfde soort bijbel over de lever. Onbeperkt schrijvend over oorzaken en oplossingen voor zo goed als alle ziekten door allerlei sappen, anti-oxidanten en spirituele wijsheden. Een lijvig en duur boek waarin hij zichzelf voortdurend herhaalt, maar zonder verwijzingen, noten of referenties. Voorzien van een aantal recepten en een aantal kleurenfoto's, waarvan een aantal reclame inhoudt voor eerdere boeken van de schrijver. Met register. Alleen geschikt voor aanhangers van alternatieve leefwijzen die een andere leef- en denkwijze zoeken.

Over Anthony William

Anthony William Coviello, professioneel bekend als Anthony William, the Medical Medium, het medische medium, is een Amerikaan die medisch en gezondheidsadvies biedt.

Levensloop

Hij is auteur van verschillende gezondheidsboeken en biedt online advies op forums zoals de GOOP-column van Gwyneth Paltrow, , waarvoor hij wordt beschouwd als een "vertrouwde expert", en zijn eigen website. William beweert dat het Epstein-Barr-virus verantwoordelijk is voor meerdere aandoeningen, waaronder auto-immuunziekte, multiple sclerose en kanker. Hij is de zelfbenoemde grondlegger van de selderijsap-rage, waarvan hij beweert dat het vele gezondheidsvoordelen kan bieden die momenteel nog niet wetenschappelijk bewezen zijn. Hij geeft in zijn boeken aan dat de hoofdbron van zijn kennis een goddelijke geest is, die hem uiterst precies informeert over de gezondheid van zijn medemensen.

Hij is een bestsellerauteur volgens de New York Times…Lees verder op Wikipedia